Terrasoverkapping naar eigen smaak

Terrasoverkapping

Wilt u ook optimaal genieten van het buitenleven? Altijd al gedroomd van een terras waar u alle seizoenen kunt zitten? Teka Plast maakt van uw dromen werkelijkheid met een op maat gemaakte terrasoverkapping. Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in kunststoffen voor dak en gevelbekleding en biedt een overkapping voor ieder terras. Een overkapping voor uw terras is een enorme investering in uw huis. Met een duurzame, mooi, kwalitatief hoogwaardige en praktische overkapping van Teka Plast kunt u de waarde van uw woning verhogen. Hebt u interesse in ons gunstige aanbod? Kom dan gerust bij ons langs. Onze medewerkers staan hier klaar om u het beste advies te geven.

Voordelen van een terrasoverkapping

Een terrasoverkapping van Teka Plast biedt vele voordelen. Het biedt:

  • Bescherming tegen wind
  • Bescherming tegen regen
  • Bescherming tegen zon

Tijdens frisse dagen kunt u alsnog op uw terras zitten doordat u warm en beschut zit. Tijdens hete zomerdagen kunt u heerlijk koel in de schaduw zitten. Regent het buiten? Geen probleem want met een overkapping zit u altijd droog. Nog een voordeel van een overkapping is dat de levensduur van uw meubels aanzienlijk wordt verlengd.

Materialen

Een overkapping voor uw terras kunt u geheel naar eigen smaak inrichten. Wilt u een moderne overkapping van glas? Of gaat uw voorkeur uit naar hout? Teka Plast maakt gebruik van verschillende materialen, zo ook aluminium en polycarbonaat. Met deze materialen kan aan elke wens worden voldaan.
Optimaal genieten

Met een overkapping van Teka Plast geniet u altijd van dat heerlijke vakantiegevoel. Ook als het regent kunt u heerlijk genieten in uw tuin. Het maakt niet uit of u een kleine of grote tuin heeft, wij kunnen elke maat overkapping leveren. Ze zijn er namelijk in verschillende soorten en maten.

Stijlvolle meerwaarde

Wilt u ook profiteren van deze stijlvolle manier van meerwaarde aan uw woning? Bent u benieuwd wat Teka Plast voor u kan betekenen? Onze specialisten zijn goed op de hoogte van alle mogelijkheden op het gebied van overkappingen voor uw terras en geven u graag advies. Neem contact met ons op en profiteer van een vrijblijvend advies op maat.

Wenst u meer informatie te ontvangen over terrasoverkapping, vul a.u.b. onderstaand formulier in of neem contact met ons op.