Polyester overkapping die laat je leveren door Teka Plast

Polyester overkapping of polycarbonaat overkapping

Teka-Plast is de leverancier op het gebeid van de polyester overkapping. Wij leveren deze overkappingen in diverse soorten en maten. Zo leveren wij de overkapping van polyester enkelwandig, dubbelwandig, driewandig en in diversen kleuren.

De overkapping wordt vervaardigd van hoogwaardig materiaal en waarborgt een constante kwaliteit. Door het gepatenteerde Filon-systeem, de uitgebalanceerde wijze van polymeriseren van de met polyester vermengde glasvezel wordt een hoogwaardig product verkregen. De overkappingen worden door ons eigen personeel gefabriceerd en gemonteerd. Teka-Plast heeft de overkapping bij vele projecten toegepast.

Bent u opzoek naar een overkapping van polyester, dan bent u bij Teka-Plast aan het juiste adres. Teka-Plast heeft een ruime keus aan overkappingen. Uiteraard kunt u voor meer informatie over dit product bij Teka-Plast langskomen op locatie. Wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Polyester overkapping van Teka-Plast zijn zeer ergonomisch.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over polyester overkapping weten. Vul dan onderstaand formulier in of neem contact met ons op.