Polyester lichtkoepels van TEKA-PLAST is de beste keuze.

Polyster lichtkoepels

Teka-Plast is gespecialiseerd in het maken van polyester lichtkoepels. Lichtkoepels van polyester worden in gebouwen door steeds meer klanten en architecten ook in de gevels verwerkt. Doordat deze lichtkoepels in veel gevallen in het zicht zijn worden er steeds hogere eisen en waarden aan gesteld, waardoor Teka-Plast u nu een zeer uitgebreid en gekleurd product kunt leveren.

Polyester lichtkoepels  hebben goede zelfdovende eigenschappen. De zelfontbrandingstemperatuur van deze lichtkoepels ligt zeer hoog. Lichtkoepels van polyester zijn slagvast en mechanisch zeer moeilijk te beschadigen, vormstabiel tot een temperatuur van ca. –50 graden tot +155 graden Celsius.

De lichtkoepels van polyester worden gemonteerd in profielen van hoogwaardig aluminium. Wij ontwikkelen ook nieuwe profielen zodat de lichtkoepels perfect kunnen worden gemonteerd op uw constructie.

Polyester lichtkoepels laat u maken door TEKA-PLAST!

Wilt u vrijblijvend meer informatie over lichtkoepels van polyester vervangen weten. Vul dan onderstaand formulier in of neem contact met ons op.