Polycarbonaat panelen zijn uv bestendig

Polycarbonaat panelen

Bent u opzoek naar een gespecialiseerd bedrijf in polycarbonaat panelen? Dan bent u bij Teka plast B.V. aan het juiste adres. Teka plast B.V. houdt zich sinds 1982 bezig met kunststoffen voor dak en gevelbekleding en lichtdoorlatend kunststof in diversen dikte’s,vormen en constructies voor natuurlijk daglicht, waaronder panelen van polycarbonaat. Wilt u meer informatie over deze soort panelen? Neem gerust contact op met het team van Teka plast B.V.

Polycarbonaat panelen zijn vervaardigd uit een grondstof die een hoge licht doorlaat combineert met een zeer hoge slagvastheid. De panelen zijn gemaakt van een thermoplastische kunststof die over een groot temperatuur bereik zijn plasticiteit en slagvastheid behoudt. Daarnaast is de buitenzijde voorzien van een gecoextruderde UV beschermde toplaag. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De panelen van polycarbonaat van Teka plast B.V. zijn isolerend, duurzaam en UV bestendig. Bovendien zijn de panelen onderhoudsvriendelijk en lichtdoorlatend. Heeft u interesse? Teka plast B.V. staat graag voor u klaar.

Polycarbonaat panelen in diverse vormen en constructies

Wenst u meer informatie te ontvangen over panelen van polycarbonaat, vul a.u.b. onderstaand formulier in of neem contact met ons op.