Polycarbonaat lichtstraten

Polycarbonaat lichtstraten

Het gehele jaar optimaal kunnen genieten van de buitenlucht en licht in huis? Denk dan eens aan lichtstraten van Teka Plast. Teka Plast heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van lichtstraten van polycarbonaat. Deze elementen zijn duurzaam om eenvoudig en snel licht door de daken in een gebouw te realiseren. Hierin zijn verschillende toepassingsmogelijkheden verkrijgbaar. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan energiebesparing en isolatie.

Wat is polycarbonaat?

Polycarbonaat is een kunststof dat wordt gezien als onbreekbare beglazing. Het is lichtdoorlatend en specifiek ontwikkeld als engineering kunststof. Daarnaast is het kei hard, transparant en stevig. Het materiaal kan hoge temperaturen verdragen.

Kenmerken

  • Lange levensduur
  • Licht van gewicht
  • Hoge slagvastheid
  • Goed te lijmen
  • Hoge brandklasse
  • Lichtstraten

Lichtstraten worden door Teka Plast het meest vervaardigd met polycarbonaat. Zo kan natuurlijk licht voor een aangename leef en werkomgeving zorgen. Is uw studeer, werk of slaapkamer een donkere ruimte? Laat het team van Teka Plast uw lichtstraten  plaatsen. De plaatsing is vakwerk. Wij hebben deze vakkennis in huis.

Een polycarbonaat lichtstraat is niet alleen functioneel, het heeft een fraaie uitstraling en is goedkoper. Afhankelijk van een aantal factoren en de vereiste isolatiewaarde kunnen er verschillende plaatdiktes en afmetingen worden aangeboden. Zo zijn deze lichtstraten met hun goede prijs/kwaliteit verhouding een ideale oplossing.

Door ons ontworpen
De door ons ontwikkelde kunststof overkappingen bestaan uit polycarbonaat spouwplaat dik 10 mm, kleur helder of opaal, gevat in voorbewerkte blanke aluminium profielen. Wenst u meer informatie te ontvangen, vul a.u.b. onderstaand formulier in of neem contact met ons op.