Polycarbonaat lichtstraten geheel naar uw idee

Polycarbonaat lichtstraten op maat

Wilt u meer daglicht zonder dat het meer energie gebruikt of ten koste gaat van de isolatiewaarde en inbraakwering van uw pand? Polycarbonaat lichtstraten op maat is de meest voorliggende oplossing. Teka plast B.V. biedt u diverse polycarbonaat lichtstraten op maat aan. Voor een offerte van Polycarbonaat lichtstraten of een prijs indicatie kunt u gerust contact opnemen.

Polycarbonaat lichtstraten zijn er in diverse maten en kleuren. De meeste kleuren zijn ook leverbaar in matte uitvoering of een structuurlak. Polycarbonaat lichtstraten zijn toepasbaar in praktisch elke uitsparing in een plat dak. In onze polycarbonaat lichtstraten hebben we de mogelijkheid verlichting op te nemen, maar ook een dakraam of een airtop, natuurlijk afhankelijk van de gekozen vorm. Vanzelfsprekend wordt de uitvoering aangepast aan de eisen, geïsoleerd of ongeïsoleerd.

Wat zijn uw wensen op het gebied van lichtstraten? Natuurlijk houden we ook met uw wensen rekening tijdens het ontwerpen en installeren van de lichtstraten. Maak uw wensen kenbaar over de maten, vormen, kleuren, materialen en wij houden er rekening mee. Zo zijn wij in staat om de perfecte polycarbonaat lichtstraten op maat te maken.

Polycarbonaat lichtstraten nodig? Teka Plast B.V. is uw partner

Wenst u meer informatie te ontvangen over polycarbonaat lichtstraten op maat, vul a.u.b. onderstaand formulier in of neem contact met ons op. Wij beantwoorden uw bericht zo spoedig mogelijk.