Polycarbonaat lichtstraat bij Teka plast B.V.

Polycarbonaat lichtstraat bij Teka plast B.V.

Polycarbonaat lichtstraat, polyester lichtstraat of diverse andere soorten zijn verkrijgbaar bij Teka Plast B.V. Teka Plast B.V. beschikt over een team van vakkundige medewerkers die gespecialiseerd zijn in verschillende soorten lichtstraten. Een lichtstraat van Teka plast B.V. zorgt niet alleen voor meer licht maar u bespaart ook op een eenvoudige manier meer energie.

Een Polycarbonaat lichtstraat is opgebouwd uit aluminium profielen 50ST in brute, geanodiseerde of gemoffelde uitvoering. EenĀ  lichtstraat van dit materiaal is flexibel in maatvoering zodat de maat van de daksparing altijd in de overspanning en breedte van de profielplaten toegepast kan worden. Daarnaast heeft een het een zeer goede slagvastheid en een goede brandwerendheid.

Is uw studeer, werk of slaapkamer een donkere ruimte? Laat het team van Teka Plast lichtstraten van polycarbonaat plaatsen. De plaatsing van zo’n lichtstraat is vakwerk. Wij hebben deze vakkennis in huis. Een lichtstraat is niet alleen functioneel, het heeft een fraaie uitstraling en is goedkoper. Afhankelijk van een aantal factoren en de vereiste isolatiewaarde kunnen er verschillende plaatdiktes en afmetingen worden aangeboden. Zo zijn polycarbonaat lichtstraten met hun goede prijs/kwaliteit verhouding een ideale oplossing.

Door onze jaren lange ervaring en deskundige kennisĀ garanderen wij goede kwaliteit en vakmanschap. Heeft u interesse in een polycarbonaat lichtstraat? Neem dan gerust contact met ons op. Teka plast B.V. levert lichtstraten door heel Nederland.

Polycarbonaat lichtstraat & polyester lichtstraat

Wenst u meer informatie te ontvangen over polycarbonaat lichtstraat neem dan contact met ons op, vul a.u.b. onderstaand formulier in.