Polycarbonaat lichtkoepels voor natuurlijk daglicht

Polycarbonaat lichtkoepels voor natuurlijk daglicht

Overal waar daglicht nodig is zijn polycarbonaat lichtkoepels de juiste oplossing. Met dit soort duurzame, voordelige maar vooral prachtige lichtkoepels kunt u daglicht van boven binnen laten komen. Ideaal dus als u het gevoel heeft dat u te weinig daglicht krijgt en dit op een negatieve manier uw productiviteit en leefklimaat beïnvloedt. Lichtkoepels zijn verkrijgbaar in uiteenlopende maten, vormen en kleuren. Heeft u interesse? Neem contact op met Teka plast B.V.

De lichtkoepels worden in gebouwen door steeds meer klanten en architecten ook in de gevels verwerkt. Met deze lichtkoepels kunt u op eenvoudige wijze daglicht naar praktisch elk vertrek in uw woonhuis of kantoor brengen. Zo krijgt u zonder een lamp op te hangen, meer daglicht naar binnen. Dit is veel gezonder, goedkoper en milieuvriendelijker. Je bespaart namelijk veel meer energie met polycarbonaat lichtkoepels. Hierdoor voelt u zich beter en gaat uw productiviteit ook steeds meer omhoog.

Teka plast B.V. is sinds 1982 toonaangevend in lichtstraten, waaronder de polycarbonaat lichtkoepels, door eigen personeel gefabriceerd en gemonteerd dan wel als bouwpakket geleverd met montage voorschrift. Teka plast B.V. heeft al vele lichtkoepels toegepast met goed resultaat. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat lichtkoepels met deskundigheid te plaatsen op de manier die bij de situatie past. Wij staan voor lichtkoepels op maat van goede kwaliteit voor een goede prijs!

Polycarbonaat lichtkoepels? Haal het zonnetje in huis

Wenst u meer informatie te ontvangen over polycarbonaat lichtkoepels , vul a.u.b. onderstaand formulier in of neem contact met ons op.