Overkapping voor meer wooncomfort

Overkapping voor meer wooncomfort

Bent u dol op het buitenleven in de tuin? Gun uzelf dan dit genot en laat een overkapping voor meer wooncomfort boven uw terras plaatsen door het ervaren team van Teka Plast. Teka Plast is de specialist op het gebied van terrasoverkappingen en heeft al meer dan 30 jaar ervaring. Onze ervaren en gecertificeerde montagemonteurs komen een overkapping op maat plaatsen. Hierbij kunt u zelf de kleur, het materiaal en de uitvoering kiezen. Service en persoonlijke begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel. Wij komen een overkapping inmeten en monteren wanneer u het beste uitkomt. Geniet het hele jaar door van het luxe buitenleven en kies voor een overkapping voor meer wooncomfort van Teka Plast.

Onafhankelijk van het weer

Een overkapping maakt u onafhankelijk van het weer. U creëert een plek waar u altijd kunt genieten van de natuur, of het nu koud of warm is. Met de speciale zonneschermen bepaalt u zelf de mate van zonneschijn. Daarnaast zit u met zeer slecht weer altijd droog. Met een overkapping voor meer wooncomfort sluit u onaangename weersomstandigheden eenvoudig uit.

Voordelen van een overkapping?

  • Houdt hete zon buiten
  • Natuurlijk licht
  • Verlengstuk
  • Verhoging waarde woning
  • Daarnaast zorgt een overkapping voor verfraaiing van het aanzicht van uw woning.
  • Kwaliteit

Alle overkappingen van Teka Plast zijn van goede kwaliteit en kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ingericht. Voor ons is geen enkele overkapping standaard. Of het nu gaat om een klein of groot project, wij passen ons aan en bieden diverse oplossingen om nog meer te kunnen genieten van uw tuin.

Genieten in alle seizoenen
 
Een overkapping betekend genieten van het zonlicht in alle seizoenen. Nooit meer te nat in de herfst, te koud in de winter of te warm in de zomer. Met een overkapping verhoogd u buiten aanzienlijk uw wooncomfort.

Wilt u meer informatie of een overkapping laten plaatsen? Neem dan contact met ons op. Een overkapping van Teka Plast is een lust voor het oog. Wenst u meer informatie te ontvangen over een terras overkapping, vul a.u.b. onderstaand formulier in.