Lichtkoepels en toebehoren

Lichtkoepel voor meer daglicht in donkere ruimtes

Wilt u lichtkoepels laten plaatsen? En zoekt u daarvoor een geschikte partner? Zoek dan niet verder. Al meer dan 30 jaar staat Teka Plast garant voor duurzame en hoogwaardige lichtkoepels en toebehoren. Wij leveren, monteren en onderhouden lichtkoepels en toebehoren en zijn daarbij gericht op moderne productiemethoden. Een consequent kwaliteitsbeleid gericht op productverbetering en kwaliteit heeft ons een brede klantenkring gegeven. Wilt u meer weten over lichtkoepels? Bekijk dan onze site. Wij hopen u met onze site een idee te geven wat wij zoal aan lichtdoorlatende kunststof overkappingen in diversen maatvoeringen en vormgeving met tevredenheid van de klant hebben toegepast.

Voordelen lichtkoepels

Teka Plats levert al jaren lichtkoepels voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Onze lichtkoepels onderscheiden zich door:

  • Kwaliteit
  • Afwerking
  • Vormgeving
  • Montage
  • Inbraak en brandveilig systeem

Door optimaal gebruik van lichtkoepels wordt licht op energie bespaard. Zo gaat uw rekening omlaag.

Keuze

Wanneer uw lichtkoepels laat plaatsen door Teka Plast heeft u keuze uit verschillende soorten, vormen, afmetingen, materiaal en beglazing. Door het kiezen van de juiste soort kunt u optimaal genieten van meer licht binnen. Wij kunnen lichtkoepels snel en professioneel plaatsen.
Ruimtelijk effect

Door lichtkoepels wordt de woon en leefruimte gevuld met een grote hoeveelheid daglicht. Deze lichtinval via lichtkoepels zorgen dan ook voor een prachtig ruimtelijk effect. Zo kunt u elke dag genieten van een heerlijke woon of werkruimte zonder gebruik te maken van lampen. Creƫer het gevoel van buiten bij u binnen en kies voor lichtkoepels.

Fraai en modern

Lichtkoepels van Teka Plast zijn een lust voor het oog. Zowel van binnen als van buiten zien deze er fraai en modern uit. Het product is uitermate verzorgd en goed afgewerkt. Wilt u lichtkoepels en toebehoren? Maar kunt u deze niet zelf monteren? Maak dan een afspraak met onze vakkundige monteurs. Wanneer wij de lichtkoepels monteren bent u verzekerd van kwaliteit.
Wenst u meer informatie te ontvangen over lichtkoepels, vul a.u.b. onderstaand formulier in.