Lichtkoepel voor meer daglicht in donkere ruimtes

Lichtkoepel voor meer daglicht in donkere ruimtes

Is uw werkplek of woonkamer donker? Droomt u van meer daglicht in uw kantoor of slaapkamer? Kies dan voor een speciale lichtkoepel van Teka Plast. Teka Plast is gespecialiseerd in dak en gevelbekleding. Met ons enthousiaste en vakbekwame team leveren wij maatwerk voor uw nieuwbouw, onderhoud en renovatieproject. Daarnaast hebben wij uitstekende contacten met onze leveranciers. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste producten. Kiest u voor een lichtkoepel bij ons? Van A tot Z helpen wij u naar het gewenste eindresultaat. Of het nu gaat om een lichtkoepel voor een plat dak of een lichtkoepel voor meer daglicht op een mooi vormgegeven gevel, Teka Plast biedt een totaalpakket aan diensten. Van montage tot onderhoud en renovatie.

Waarom een lichtkoepel?

Veel van onze tijd besteden wij in huizen of kantoorgebouwen. Daarom is het belangrijk dat hier voldoende daglicht en lucht naar binnen komt. Teka Plast levert een lichtkoepel voor zowel platte als hellende daken die zorgen voor een beter binnenklimaat. Door een lichtkoepel en raam zo te plaatsen wordt de lucht en ruimte veel sneller ververst. In de winter kan er frisse lucht naar binnenkomen zonder dat de ruimte teveel afkoelt. Zo komt er niet alleen meer daglicht en lucht naar binnen maar wordt uw wooncomfort door een lichtkoepel verhoogd.

Soorten

Doordat de behoefte aan extra licht steeds meer toe neemt leveren wij de meest uiteenlopende lichtkoepels. Door de diverse soorten en maten is er voor elke type dak een lichtkoepel beschikbaar. U heeft keuze uit afmetingen, typen en materialen zoals:

  • Inbraakwerend
  • Opendraaiend of gesloten
  • Groot
  • Klein
  • Slagvast
  • Daarnaast zijn er voor een lichtkoepel speciale raamdecoratie producten en zonweringen ontwikkeld. Zo kunt hebt u zelf de controle over het daglicht.
  • Werkzaamheden

Hebt u interesse in een lichtkoepel van Teka Plast? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen alle werkzaamheden zoals het aanbrengen, demontage, plaatsen van opstanden, afvoeren van materialen en het plaatsen van een nieuwe lichtkoepel.

Informatie

Een kleine lichtkoepel of een complete lichtstraat laten plaatsen? Teka Plast levert vakwerk welke u terug kunt vinden op elk type dak. Profiteer optimaal van daglicht en informeer naar de mogelijkheden op het gebied van lichtkoepels. Wilt u graag een lichtkoepel laten plaatsen? Wij maken een offerte op maat.

Wenst u meer informatie te ontvangen over een lichtkoepel voor meer daglicht, vul a.u.b. onderstaand formulier in.