Koepels met speciaal glas

Koepels met speciaal glas

Wilt u ook optimaal gebruik maken van daglicht via uw dak? Dan zijn licht koepels met speciaal glas van Teka Plast beslist iets voor u. Duurzaam verlichten begint namelijk met koepels van Teka Plast. Vooral in gebouwen, kantoren of huizen waar daglicht beperkt binnen kan komen zijn koepels de perfecte oplossing. Verlichting rond lichtstraten en -koepels kan gemiddeld 4 à 5 uur per dag korter zijn ingeschakeld. Zo kunt u dus niet alleen profiteren van meer daglicht, maar ook van een lagere energierekening. Teka Plast heeft jarenlang ervaring en zich ontwikkeld tot een dak en gevel specialist. Deze ontwikkeling gaat vandaag de dag nog steeds door. Kwaliteit en innovatie staan bij ons immers hoog in het vaandel.

Teka Plast heeft ruim 30 jaar ervaring in dak en gevels. Niet alleen als leverancier, maar ook als adviseur en monteur van de meest uiteenlopende koepels, heeft Teka Plast een goede naam opgebouwd. Ons eigen personeel installeert koepels en vele andere dak toepassingen onder eigen montagevoorschriften, zoals:

Zo bent u verzekerd van vakmanschap en kwaliteit.

Ontwikkeling

Onze hecht team van medewerkers houdt zich voortdurend bezig met de ontwikkeling, productie en montage van koepels. Wij willen deze hoogwaardig ontwikkelen en houden daarbij rekening met isolatie en vormgeving. Maar ook brandveiligheid en het inbraak werend maken van de koepels zijn hierbij heel belangrijk. Bent u op zoek naar licht koepels? Onze koepels laten een enorme hoeveelheid licht binnen. Door speciaal veiligheidsglas, welke geleverd kan worden in een warmtewerende kwaliteit, komt vrijwel net zoveel zonlicht naar binnen maar wordt warmte voor een groot deel tegengehouden.
Keuze

De koepels van Teka Plast zijn verkrijgbaar in verschillende maten, uitvoeringen en kleuren. Bij alle koepels leveren wij ook een passende opstand. Weet u niet welke maat koepels en opstanden u nodig heeft? Wij komen bij u langs om dit op te meten.

Service

Hebt u al koepels met speciaal glas? Zoekt u een partner voor onderhoud? Kies dan voor ons speciale service plan. Op basis van een plan komen wij uw koepels onderhouden, te denken aan: schoonmaken en controleren.
Wenst u meer informatie te ontvangen over koepels, vul a.u.b. het formulier op deze pagina in.