slideshow1 slideshow2 slideshow3 slideshow4

Terrasoverkapping naar eigen smaak

Terrasoverkapping laten maken? Neem contact op met Teka Plast!

Wilt u ook optimaal genieten van het buitenleven? Altijd al gedroomd van een terras waar u alle seizoenen kunt zitten? Teka Plast maakt van uw dromen werkelijkheid met een op maat gemaakte terrasoverkapping. Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in kunststoffen voor dak en gevelbekleding en biedt een terrasoverkapping voor iedere tuin. Een terrasoverkapping is een enorme investering in uw huis. Met een duurzame, mooi, kwalitatief hoogwaardige en praktische terrasoverkapping van Teka Plast kunt u de waarde van uw woning verhogen. Hebt u interesse in ons gunstige aanbod? Kom dan gerust bij ons langs. Onze medewerkers staan hier klaar om u het beste advies te geven.

Voordelen van een terrasoverkapping

Een terrasoverkapping van Teka Plast biedt vele voordelen. Het biedt:
  • Bescherming tegen wind
  • Bescherming tegen regen
  • Bescherming tegen zon
Tijdens frisse dagen kunt u alsnog op uw terras zitten doordat u warm en beschut zit. Tijdens hete zomerdagen kunt u heerlijk koel in de schaduw zitten. Regent het buiten? Geen probleem want met een terrasoverkapping zit u altijd droog. Nog een voordeel van een terrasoverkapping is dat de levensduur van uw meubels aanzienlijk wordt verlengt.

Materialen

Een terrasoverkapping kunt u geheel naar eigen smaak inrichten. Wilt u een moderne overkapping van glas? Of gaat uw voorkeur uit naar hout? Teka Plast maakt gebruik van verschillende materialen, zo ook aluminium en polycarbonaat. Met deze materialen kan aan elke wens worden voldaan.

Optimaal genieten

Met een terrasoverkapping van Teka Plast geniet u altijd van dat heerlijke vakantiegevoel. Ook als het regent kunt u heerlijk genieten in uw tuin. Het maakt niet uit of u een kleine of grote tuin heeft, wij kunnen elke maat terrasoverkapping leveren. Ze zijn er namelijk in verschillende soorten en maten.

Stijlvolle meerwaarde

Wilt u ook profiteren van deze stijlvolle manier van meerwaarde aan uw woning? Bent u benieuwd wat Teka Plast voor u kan betekenen? Onze specialisten zijn goed op de hoogte van alle mogelijkheden op het gebied van terrasoverkapping en geven u graag advies. Neem contact met ons op en profiteer van een vrijblijvend advies op maat.

Terrasoverkapping

Wenst u meer informatie te ontvangen over terrasoverkapping, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Algemene verkoop voorwaarden

 

Klik hier voor meer info

 

belterug

Dugout te Alphen a/d Rijn
Dugout te Alphen a/d Rijn
Hier twee dugout\'s geplaatst met als beplati...
Carport te Woubrugge
Carport te Woubrugge
Hier een carport van 5 meter bij 12 meter.De ...
Lichtstraat met wolfseinden te Oosterhout.
Lichtstraat met wolfseinden te Oosterhout.
* Lichtstraat polycarbonaat massieve beglazin...


Tekaplast

Albert Einsteinweg 21
2408 AP Alphen a/d Rijn

Tel: 0172-470878
Fax: 0172-424349
info@tekaplast.com