slideshow1 slideshow2 slideshow3 slideshow4

Polycarbonaat

Polycarbonaat lichtstraten laat u plaatsen door Teka Plast

Het gehele jaar optimaal kunnen genieten van de buitenlucht en licht in huis? Denk dan eens aan lichtstraten van Teka Plast. Teka Plast heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van lichtstraten van polycarbonaat. Deze uit polycarbonaat vervaardigde lichtstraat elementen zijn duurzaam om eenvoudig en snel licht door de daken in een gebouw te realiseren. Hierin zijn verschillende toepassingsmogelijkheden verkrijgbaar. Daarnaast wordt er bij polycarbonaat lichtstraten aandacht besteed aan energiebesparing en isolatie. Wilt u meer weten over polycarbonaat? Neem dan contact met ons op of raadpleeg de site voor verdere informatie.

Wat is polycarbonaat?

Polycarbonaat is een kunststof dat wordt gezien als onbreekbare beglazing. Het is lichtdoorlatend en specifiek ontwikkeld als engineering kunststof. Daarnaast is polycarbonaat kei hard, transparant en stevig. Het materiaal kan hoge temperaturen verdragen.
 
Kenmerken van polycarbonaat?
  • Lange levensduur
  • Licht van gewicht
  • Hoge slagvastheid
  • Goed te lijmen
  • Hoge brandklasse

Lichtstraten

Lichtstraten worden door Teka Plast het meest vervaardigd met polycarbonaat. Zo kan natuurlijk licht voor een aangename leef en werkomgeving zorgen. Is uw studeer, werk of slaapkamer een donkere ruimte? Laat het team van Teka Plast lichtstraten van polycarbonaat plaatsen. De plaatsing van een lichtstraat van polycarbonaat is vakwerk. Wij hebben deze vakkennis in huis.

Kies voor polycarbonaat

Een polycarbonaat lichtstraat is niet alleen functioneel, het heeft een fraaie uitstraling en is goedkoper. Afhankelijk van een aantal factoren en de vereiste isolatiewaarde kunnen er verschillende plaatdiktes en afmetingen worden aangeboden. Zo zijn polycarbonaat lichtstraten met hun goede prijs/kwaliteit verhouding een ideale oplossing.

Door ons ontworpen

De door ons ontwikkelde kunststof overkappingen bestaan uit polycarbonaat spouwplaat dik 10 mm, kleur helder of opaal, gevat in voorbewerkte blanke aluminium profielen.

Wenst u meer informatie te ontvangen over polycarbonaat, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Algemene verkoop voorwaarden

 

Klik hier voor meer info

 

belterug

Dugout te Alphen a/d Rijn
Dugout te Alphen a/d Rijn
Hier twee dugout\'s geplaatst met als beplati...
Carport te Woubrugge
Carport te Woubrugge
Hier een carport van 5 meter bij 12 meter.De ...
Lichtstraat met wolfseinden te Oosterhout.
Lichtstraat met wolfseinden te Oosterhout.
* Lichtstraat polycarbonaat massieve beglazin...


Tekaplast

Albert Einsteinweg 21
2408 AP Alphen a/d Rijn

Tel: 0172-470878
Fax: 0172-424349
info@tekaplast.com