slideshow1 slideshow2 slideshow3 slideshow4

Overkapping over uw terras om buitengewoon te genieten

Overkapping van uw terras nodig? Teka plast helpt u daar bij!

Wilt u graag een overkapping voor uw terras? Dan is Teka Plast uw beste partner. Wij hebben de afgelopen 30 jaar al vele overkappingen op een terras mogen realiseren en mogen ons dan ook met trots een echte vakspecialist noemen. Teka Plast is dagelijks bezig met het ontwikkelen, leveren en monteren van op maat gemaakte overkappingen voor een terras. Doordat wij veel tijd in het optimaliseren van onze producten en ontwikkeling steken, bent u verzekerd van een zeer goed product. Tover uw tuin om met een overkapping voor uw terras en geniet van elk seizoen.

Waarom een overkapping voor uw terras?

Mensen kiezen om verschillende redenen voor een overkapping over het terras. De één zoekt verkoeling in de zomer, de ander een beschutte plek in de winter of herfst. Of misschien wilt u ’s avonds kunnen genieten van uw terras en de tuin. Daarnaast zorgt een overkapping boven uw terras voor bescherming van uw tuinmeubelen. Zonlicht en regen kunnen namelijk schadelijk zijn. Met een terrasoverkapping hoeft u niet meer te slepen met tuinmeubelen of kussen. Zo zijn er tal van redenen om een overkapping op uw terras te nemen.

Soorten

Teka Plast levert verschillende soorten overkappingen voor uw terras. Van standaard tot exclusief, de overkappingen voor uw terras worden altijd op maat gemaakt. Bij ons krijgt u dan ook advies op maat. Tijdens een eerste gesprek nemen wij uw wensen door en bespreken een aantal zaken zoals:
  • Materiaal
  • Afmeting
  • Prijzen
  • Soorten
Ook de uitbreidingsopties worden besproken. Wilt u bijvoorbeeld een overkapping voor uw terras met zonwering? Of gaat uw voorkeur uit naar verlichting? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Buitengewoon genieten

 
Creëer extra leefruimte en geniet langer van de zomer met een verlengstuk van uw huis. Dit kan met een overkapping voor uw terras van Teka Plast. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij laten u graag de vele soorten zien.
 
Geniet van een knusse, sfeervolle plek in uw tuin met een overkapping voor uw terras.

Wenst u meer informatie te ontvangen over overkapping terras, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Algemene verkoop voorwaarden

 

Klik hier voor meer info

 

belterug

Dugout te Alphen a/d Rijn
Dugout te Alphen a/d Rijn
Hier twee dugout\'s geplaatst met als beplati...
Carport te Woubrugge
Carport te Woubrugge
Hier een carport van 5 meter bij 12 meter.De ...
Lichtstraat met wolfseinden te Oosterhout.
Lichtstraat met wolfseinden te Oosterhout.
* Lichtstraat polycarbonaat massieve beglazin...


Tekaplast

Albert Einsteinweg 21
2408 AP Alphen a/d Rijn

Tel: 0172-470878
Fax: 0172-424349
info@tekaplast.com