slide6 slide5 slide4 slide3 slide2 slide1
info@tekaplast.com Specialisten in kunststoffen voor dak en gevelbekleding e.d. Lichtdoorlatend kunststof in diversen diktes,vormen en constructies voor natuurlijk daglicht.

Sitemap

Terrasoverkapping naar eigen smaak

Terrasoverkapping

Wilt u ook optimaal genieten van het buitenleven? Altijd al gedroomd van een terras waar u alle seizoenen kunt zitten? Teka Plast maakt van uw dromen werkelijkheid met een op maat gemaakte terrasoverkapping. Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in kunststoffen voor dak en gevelbekleding en biedt een terrasoverkapping voor iedere tuin. Een terrasoverkapping is een enorme investering in uw huis. Met een duurzame, mooi, kwalitatief hoogwaardige en praktische terrasoverkapping van Teka Plast kunt u de waarde van uw woning verhogen. Hebt u interesse in ons gunstige aanbod? Kom dan gerust bij ons langs. Onze medewerkers staan hier klaar om u het beste advies te geven.

Voordelen van een terrasoverkapping
 
Een terrasoverkapping van Teka Plast biedt vele voordelen. Het biedt:

  • Bescherming tegen wind
  • Bescherming tegen regen
  • Bescherming tegen zon

Tijdens frisse dagen kunt u alsnog op uw terras zitten doordat u warm en beschut zit. Tijdens hete zomerdagen kunt u heerlijk koel in de schaduw zitten. Regent het buiten? Geen probleem want met een terrasoverkapping zit u altijd droog. Nog een voordeel van een terrasoverkapping is dat de levensduur van uw meubels aanzienlijk wordt verlengt.
 
Materialen
 
Een terrasoverkapping kunt u geheel naar eigen smaak inrichten. Wilt u een moderne overkapping van glas? Of gaat uw voorkeur uit naar hout? Teka Plast maakt gebruik van verschillende materialen, zo ook aluminium en polycarbonaat. Met deze materialen kan aan elke wens worden voldaan.
Optimaal genieten
 
Met een terrasoverkapping van Teka Plast geniet u altijd van dat heerlijke vakantiegevoel. Ook als het regent kunt u heerlijk genieten in uw tuin. Het maakt niet uit of u een kleine of grote tuin heeft, wij kunnen elke maat terrasoverkapping leveren. Ze zijn er namelijk in verschillende soorten en maten.
 
Stijlvolle meerwaarde
 
Wilt u ook profiteren van deze stijlvolle manier van meerwaarde aan uw woning? Bent u benieuwd wat Teka Plast voor u kan betekenen? Onze specialisten zijn goed op de hoogte van alle mogelijkheden op het gebied van terrasoverkapping en geven u graag advies. Neem contact met ons op en profiteer van een vrijblijvend advies op maat.

Wenst u meer informatie te ontvangen over terrasoverkapping, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Tekaplast - Albert Einsteinweg 21 - 2408 AP Alphen a/d Rijn - Tel: 0172-470878 - Fax: 0172-424349 Sitemap
Copyright Teka Plast - 2018 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl - Z-IM.nl