slide6 slide5 slide4 slide3 slide2 slide1
info@tekaplast.com Specialisten in kunststoffen voor dak en gevelbekleding e.d. Lichtdoorlatend kunststof in diversen diktes,vormen en constructies voor natuurlijk daglicht.

Sitemap

Polyester panelen en Polycarbonaat panelen van TEKA-PLAST zijn van hoge kwaliteit!

Polyester panelen en Polycarbonaat panelenPolyester panelen en polycarbonaat panelen van Teka-Plast zijn van hoge kwaliteit. Dit komt doordat Teka-Plast gespecialiseerd is in polyester panelen en polycarbonaat panelen. Polyester panelen en polycarbonaat panelen zijn in diversen lengtes, breedtes en types leverbaar.

Polyester panelen en polycarbonaat panelen worden vervaardigd op een volautomatische fabricagelijn onder voortdurende elektronische controle, Dit systeem waarborgt een constante kwaliteit. Door het gepatenteerde Filon-systeem, de uitgebalanceerde wijze van polymeriseren van de met polyester vermengde glasvezel worden polyester panelen en polycarbonaat panelen van hoogwaardige kwaliteit verkregen.

Bent u geïnteresseerd in polyester panelen en polycarbonaat panelen van Teka-Plast ? Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor advies en een prijsopgave.

TEKA-PLAST is uw specialist in Polyester panelen en Polycarbonaat panelen!

Wilt u vrijblijvend meer informatie over Polyester panelen en Polycarbonaat panelen weten. Vul dan onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Tekaplast - Albert Einsteinweg 21 - 2408 AP Alphen a/d Rijn - Tel: 0172-470878 - Fax: 0172-424349 Sitemap
Copyright Teka Plast - 2018 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl - Z-IM.nl