slide6 slide5 slide4 slide3 slide2 slide1
info@tekaplast.com Specialisten in kunststoffen voor dak en gevelbekleding e.d. Lichtdoorlatend kunststof in diversen diktes,vormen en constructies voor natuurlijk daglicht.

Sitemap

Polyester overkapping die laat je leveren door Teka Plast

Polyester overkapping of polycarbonaat overkapping Teka-Plast is de leverancier op het gebeid van de Polyester overkapping. Wij leveren de polyester overkapping in diverse soorten en maten. Zo leveren wij de polyester overkapping enkelwandig, dubbelwandig, driewandig en in diversen kleuren.

De polyester overkapping wordt vervaardigd van hoogwaardig materiaal en waarborgt een constante kwaliteit. Door het gepatenteerde Filon-systeem, de uitgebalanceerde wijze van polymeriseren van de met polyester vermengde glasvezel wordt een hoogwaardig product verkregen. De polyester overkapping worden door ons eigen personeel gefabriceerd en gemonteerd. Teka-Plast heeft de polyester overkapping bij vele projecten toegepast.

Bent u opzoek naar een polyester overkapping, dan bent u bij Teka-Plast aan het juiste adres. Teka-Plast heeft een ruime keus aan overkappingen. Uiteraard kunt u voor meer informatie over dit product bij Teka-Plast langskomen op locatie. Wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Polyester overkapping van Teka-Plast  zijn zeer ergonomisch.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over Polyester overkapping weten. Vul dan onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Tekaplast - Albert Einsteinweg 21 - 2408 AP Alphen a/d Rijn - Tel: 0172-470878 - Fax: 0172-424349 Sitemap
Copyright Teka Plast - 2018 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl - Z-IM.nl