slide6 slide5 slide4 slide3 slide2 slide1
info@tekaplast.com Specialisten in kunststoffen voor dak en gevelbekleding e.d. Lichtdoorlatend kunststof in diversen diktes,vormen en constructies voor natuurlijk daglicht.

Sitemap

Polyester lichtstraten vindt u bij Teka Plast !

Polyester lichtstraten en polycarbonaat lichtstratenTeka-Plast is de specialist in het aanbrengen van dak- en gevelbekleding, Lichtdoorlatend kunststoffen en polyester lichtstraten. Wij leveren polyester lichtstraten in diverse kleuren, helder of opaal. De polyester lichtstraten zijn op aanvraag in diversen lengtes, breedte en types leverbaar door Teka-Plast.

Teka-Plast levert polyester lichtstraten in diverse uitvoeringen. Zo zijn de Polyester lichtstraten bolvormig, piramidevormig en in diversen afmetingen zowel vierkant, rechthoekig als rond leverbaar. De Polyester lichtstraten hebben als eigenschap dat deze slagvast en mechanisch zeer moeilijk te beschadigen zijn en vormstabiel zijn tot een temperatuur van ca.-50 graden tot + 155 graden celcius

,p>Bent uw op zoek naar polyester lichtstraten. Dan bent u bij Teka-Plast aan het juiste adres. Teka Plast levert polyester lichtstraten door heel Nederland.

 

Polyester lichtstraten van de beste kwaliteit.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over polyester lichtstraten vervangen weten. Vul dan onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Tekaplast - Albert Einsteinweg 21 - 2408 AP Alphen a/d Rijn - Tel: 0172-470878 - Fax: 0172-424349 Sitemap
Copyright Teka Plast - 2018 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl - Z-IM.nl