slide6 slide5 slide4 slide3 slide2 slide1
info@tekaplast.com Specialisten in kunststoffen voor dak en gevelbekleding e.d. Lichtdoorlatend kunststof in diversen diktes,vormen en constructies voor natuurlijk daglicht.

Sitemap

Polyester lichtkoepels van TEKA-PLAST is de beste keuze.

Polyster lichtkoepels en polycarbonaat lichtkoepelsTeka-Plast is gespecialiseerd in het maken van polyester lichtkoepels. Polyester lichtkoepels worden in gebouwen door steeds meer klanten en architecten ook in de gevels verwerkt. Doordat deze polyester lichtkoepels in veel gevallen in het zicht zijn worden er steeds hogere eisen en waarden aan gesteld, waardoor Teka-Plast u nu een zeer uitgebreid en gekleurd product kunt leveren.

Polyester lichtkoepels  hebben goede zelfdovende eigenschappen. De zelfontbrandingstemperatuur van polyester lichtkoepels ligt zeer hoog. Polyester lichtkoepels zijn slagvast en mechanisch zeer moeilijk te beschadigen, vormstabiel tot een temperatuur van ca. –50 graden tot +155 graden Celsius.

De polyester lichtkoepels worden gemonteerd in profielen van hoogwaardig aluminium. Wij ontwikkelen ook nieuwe profielen zodat de polyester lichtkoepels perfect kunnen worden gemonteerd op uw constructie.

Polyester lichtkoepels laat u maken door TEKA-PLAST!

Wilt u vrijblijvend meer informatie over Polyester lichtkoepels vervangen weten. Vul dan onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Tekaplast - Albert Einsteinweg 21 - 2408 AP Alphen a/d Rijn - Tel: 0172-470878 - Fax: 0172-424349 Sitemap
Copyright Teka Plast - 2018 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl - Z-IM.nl