slide6 slide5 slide4 slide3 slide2 slide1
info@tekaplast.com Specialisten in kunststoffen voor dak en gevelbekleding e.d. Lichtdoorlatend kunststof in diversen diktes,vormen en constructies voor natuurlijk daglicht.

Sitemap

Polycarbonaat

Polycarbonaat

Het gehele jaar optimaal kunnen genieten van de buitenlucht en licht in huis? Denk dan eens aan lichtstraten van Teka Plast. Teka Plast heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van lichtstraten van polycarbonaat. Deze uit polycarbonaat vervaardigde lichtstraat elementen zijn duurzaam om eenvoudig en snel licht door de daken in een gebouw te realiseren. Hierin zijn verschillende toepassingsmogelijkheden verkrijgbaar. Daarnaast wordt er bij polycarbonaat lichtstraten aandacht besteed aan energiebesparing en isolatie. Wilt u meer weten over polycarbonaat? Neem dan contact met ons op of raadpleeg de site voor verdere informatie.

Wat is polycarbonaat?
 
Polycarbonaat is een kunststof dat wordt gezien als onbreekbare beglazing. Het is lichtdoorlatend en specifiek ontwikkeld als engineering kunststof. Daarnaast is polycarbonaat kei hard, transparant en stevig. Het materiaal kan hoge temperaturen verdragen.
 
Kenmerken van polycarbonaat?

  • Lange levensduur
  • Licht van gewicht
  • Hoge slagvastheid
  • Goed te lijmen
  • Hoge brandklasse
  • Lichtstraten

 
Lichtstraten worden door Teka Plast het meest vervaardigd met polycarbonaat. Zo kan natuurlijk licht voor een aangename leef en werkomgeving zorgen. Is uw studeer, werk of slaapkamer een donkere ruimte? Laat het team van Teka Plast lichtstraten van polycarbonaat plaatsen. De plaatsing van een lichtstraat van polycarbonaat is vakwerk. Wij hebben deze vakkennis in huis.
Kies voor polycarbonaat
 
Een polycarbonaat lichtstraat is niet alleen functioneel, het heeft een fraaie uitstraling en is goedkoper. Afhankelijk van een aantal factoren en de vereiste isolatiewaarde kunnen er verschillende plaatdiktes en afmetingen worden aangeboden. Zo zijn polycarbonaat lichtstraten met hun goede prijs/kwaliteit verhouding een ideale oplossing.
 
Door ons ontworpen
 
De door ons ontwikkelde kunststof overkappingen bestaan uit polycarbonaat spouwplaat dik 10 mm, kleur helder of opaal, gevat in voorbewerkte blanke aluminium profielen.
Wenst u meer informatie te ontvangen over polycarbonaat, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Tekaplast - Albert Einsteinweg 21 - 2408 AP Alphen a/d Rijn - Tel: 0172-470878 - Fax: 0172-424349 Sitemap
Copyright Teka Plast - 2018 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl - Z-IM.nl