slide6 slide5 slide4 slide3 slide2 slide1
info@tekaplast.com Specialisten in kunststoffen voor dak en gevelbekleding e.d. Lichtdoorlatend kunststof in diversen diktes,vormen en constructies voor natuurlijk daglicht.

Sitemap

Polycarbonaat panelen zijn uv bestendig

Polycarbonaat panelen

Bent u opzoek naar een gespecialiseerd bedrijf in polycarbonaat panelen? Dan bent u bij Teka plast B.V. aan het juiste adres. Teka plast B.V. houdt zich sinds 1982 bezig met kunststoffen voor dak en gevelbekleding en lichtdoorlatend kunststof in diversen dikte's,vormen en construkties voor natuurlijk daglicht, waaronder polycarbonaat panelen. Wilt u meer informatie over polycarbonaat panelen? Neem gerust contact op met het team van Teka plast B.V.

Polycarbonaat panelen Zijn vervaardigd uit een grondstof die een hoge licht doorlaat combineert met een zeer hoge slagvastheid. Polycarbonaat panenlen zijn gemaakt van een thermoplastische kunststof die over een groot temperatuur bereik zijn plasticiteit en slagvastheid behoudt. Daarnaast is de buitenzijde voorzien van een gecoextruderde UV beschermde toplaag. Polycarbonaat panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De polycarbonaat panelen van Teka plast B.V. zijn isolerend, duurzaam en UV bestendig. Polycarbonaat panelen zijn onderhoudsvriendelijk en lichtdoorlatend. Heeft u interesse? Teka plast B.V. staat graag voor u klaar.

Polycarbonaat panelen in diverse vormen en constructies

Wenst u meer informatie te ontvangen over polycarbonaat panelen , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Tekaplast - Albert Einsteinweg 21 - 2408 AP Alphen a/d Rijn - Tel: 0172-470878 - Fax: 0172-424349 Sitemap
Copyright Teka Plast - 2018 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl - Z-IM.nl