slide6 slide5 slide4 slide3 slide2 slide1
info@tekaplast.com Specialisten in kunststoffen voor dak en gevelbekleding e.d. Lichtdoorlatend kunststof in diversen diktes,vormen en constructies voor natuurlijk daglicht.

Sitemap

Polycarbonaat overkapping voor jarenlang plezier

Polycarbonaat overkapping

De mooiste polycarbonaat overkapping op maat vindt u bij Teka plast B.V. Teka plast B.V. is gespecialiseerd in diverse soorten van een polycarbonaat overkapping en heeft een breed assortiment. Met een polycarbonaat overkapping kunt u altijd uw spullen droog zetten of buiten zitten. Al de overkappingen van Teka plast B.V. zijn van goede kwaliteit, dus u zult er lang plezier van hebben.

Met een polycarbonaat overkapping kunt u meer van uw tuin genieten. Tijdens een regenbuitje kunt u nog heerlijk in de tuin zitten onder de polycarbonaat overkapping. De overkappingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een uiterst stabiele constructie. Een polycarbonaat overkapping is niet alleen functioneel, maar het zorgt ook voor meer sfeer.

Teka plast B.V. biedt een polycarbonaat overkapping aan van comfort en kwaliteit. Een polycarbonaat overkapping wordt door het eigen personeel van Teka plast B.V. gemonteerd en gefabriceerd. Teka plast B.V. heeft de overkappingen bij diverse projecten toegepast met een goed eindresultaat.

Polycarbonaat overkapping gefabriceerd door Teka Plast B.V.

Wenst u meer informatie te ontvangen over polycarbonaat overkapping , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Tekaplast - Albert Einsteinweg 21 - 2408 AP Alphen a/d Rijn - Tel: 0172-470878 - Fax: 0172-424349 Sitemap
Copyright Teka Plast - 2018 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl - Z-IM.nl