slide6 slide5 slide4 slide3 slide2 slide1
info@tekaplast.com Specialisten in kunststoffen voor dak en gevelbekleding e.d. Lichtdoorlatend kunststof in diversen diktes,vormen en constructies voor natuurlijk daglicht.

Sitemap

Polycarbonaat lichtstraten geheel naar uw idee

Polycarbonaat lichtstraten
Wilt u meer daglicht zonder dat het meer energie gebruikt of ten koste gaat van de isolatiewaarde en inbraakwering van uw pand? Polycarbonaat lichtstraten is de meest voorliggende oplossing. Teka plast B.V. biedt u diverse polycarbonaat lichtstraten aan. Voor een offerte van Polycarbonaat lichtstraten of een prijs indicatie kunt u gerust contact opnemen.

Polycarbonaat lichtstraten zijn er in diverse maten en kleuren. De meeste kleuren zijn ook leverbaar in matte uitvoering of een structuurlak. Polycarbonaat lichtstraten zijn toepasbaar in praktisch elke uitsparing in een plat dak. In onze polycarbonaat lichtstraten hebben we de mogelijkheid verlichting op te nemen, maar ook een dakraam of een airtop, natuurlijk afhankelijk van de gekozen vorm. Vanzelfsprekend wordt de uitvoering aangepast aan de eisen, geïsoleerd of ongeïsoleerd.

Naast polycarbonaat lichtstraten zijn er uiteraard nog diverse andere verkrijgbaar bij Teka plast B.V. Uitvoeringsmogelijkheden zijn divers, van lessenaardak tot zadeldak of piramidedak. Teka plast B.V. heeft veel ervaring op dit vakgebied. Wanneer u kiest voor polycarbonaat lichtstraten bij Teka plast B.V. bent u verzekerd van zeer goede kwaliteit.

Polycarbonaat lichtstraten nodig? Teka plast B.V. is uw partner.

Wenst u meer informatie te ontvangen over polycarbonaat lichtstraten , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Tekaplast - Albert Einsteinweg 21 - 2408 AP Alphen a/d Rijn - Tel: 0172-470878 - Fax: 0172-424349 Sitemap
Copyright Teka Plast - 2018 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl - Z-IM.nl