slide6 slide5 slide4 slide3 slide2 slide1
info@tekaplast.com Specialisten in kunststoffen voor dak en gevelbekleding e.d. Lichtdoorlatend kunststof in diversen diktes,vormen en constructies voor natuurlijk daglicht.

Sitemap

Polycarbonaat lichtstraat bij Teka plast B.V.

Polycarbonaat lichtstraat


Polycarbonaat lichtstraat, polyester lichtstraat of diverse andere soorten zijn verkrijgbaar bij Teka Plast B.V. Teka Plast B.V. beschikt over een team van vakkundige medewerkers die gespecialiseerd zijn in een polycarbonaat lichtstraat. Een Polycarbonaat lichtstraat van Teka plast B.V. zorgt niet alleen voor meer licht maar u bespaart ook op een eenvoudige manier meer energie.

Een Polycarbonaat lichtstraat is opgebouwd uit aluminium profielen 50ST in brute, geanodiseerde of gemoffelde uitvoering. Een Polycarbonaat lichtstraat is flexibel in maatvoering zodat de maat van de daksparing altijd in de overspanning en breedte van de profielplaten toegepast kan worden. Daarnaast heeft een polycarbonaat lichtstraat een zeer goede slagvastheid en een goede brandwerendheid.

Door onze jaren lange ervaring met polycarbonaat lichtstraat garanderen wij goede kwaliteit en vakmanschap. Heeft u interesse in een polycarbonaat lichtstraat? Neem dan gerust contact met ons op. Teka plast B.V. levert polyester lichtstraten door heel Nederland.

Polycarbonaat lichtstraat & polyester lichtstraat.

Wenst u meer informatie te ontvangen over polycarbonaat lichtstraat , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Tekaplast - Albert Einsteinweg 21 - 2408 AP Alphen a/d Rijn - Tel: 0172-470878 - Fax: 0172-424349 Sitemap
Copyright Teka Plast - 2018 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl - Z-IM.nl