slide6 slide5 slide4 slide3 slide2 slide1
info@tekaplast.com Specialisten in kunststoffen voor dak en gevelbekleding e.d. Lichtdoorlatend kunststof in diversen diktes,vormen en constructies voor natuurlijk daglicht.

Sitemap

Overkapping over uw terras om buitengewoon te genieten

Overkapping terras

Wilt u graag een overkapping voor uw terras? Dan is Teka Plast uw beste partner. Wij hebben de afgelopen 30 jaar al vele overkappingen op een terras mogen realiseren en mogen ons dan ook met trots een echte vakspecialist noemen. Teka Plast is dagelijks bezig met het ontwikkelen, leveren en monteren van op maat gemaakte overkappingen voor een terras. Doordat wij veel tijd in het optimaliseren van onze producten en ontwikkeling steken, bent u verzekerd van een zeer goed product. Tover uw tuin om met een overkapping voor uw terras en geniet van elk seizoen.

Waarom een overkapping voor uw terras?
 
Mensen kiezen om verschillende redenen voor een overkapping over het terras. De één zoekt verkoeling in de zomer, de ander een beschutte plek in de winter of herfst. Of misschien wilt u ’s avonds kunnen genieten van uw terras en de tuin. Daarnaast zorgt een overkapping boven uw terras voor bescherming van uw tuinmeubelen. Zonlicht en regen kunnen namelijk schadelijk zijn. Met een terrasoverkapping hoeft u niet meer te slepen met tuinmeubelen of kussen. Zo zijn er tal van redenen om een overkapping op uw terras te nemen.
 
Soorten
 
Teka Plast levert verschillende soorten overkappingen voor uw terras. Van standaard tot exclusief, de overkappingen voor uw terras worden altijd op maat gemaakt. Bij ons krijgt u dan ook advies op maat. Tijdens een eerste gesprek nemen wij uw wensen door en bespreken een aantal zaken zoals:
 

  • Materiaal
  • Afmeting
  • Prijzen
  • Soorten

 
Ook de uitbreidingsopties worden besproken. Wilt u bijvoorbeeld een overkapping voor uw terras met zonwering? Of gaat uw voorkeur uit naar verlichting? De mogelijkheden zijn eindeloos.
Buitengewoon genieten
 
Creëer extra leefruimte en geniet langer van de zomer met een verlengstuk van uw huis. Dit kan met een overkapping voor uw terras van Teka Plast. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij laten u graag de vele soorten zien.
 
Geniet van een knusse, sfeervolle plek in uw tuin met een overkapping voor uw terras.
Wenst u meer informatie te ontvangen over overkapping terras, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Tekaplast - Albert Einsteinweg 21 - 2408 AP Alphen a/d Rijn - Tel: 0172-470878 - Fax: 0172-424349 Sitemap
Copyright Teka Plast - 2018 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl - Z-IM.nl