slide6 slide5 slide4 slide3 slide2 slide1
info@tekaplast.com Specialisten in kunststoffen voor dak en gevelbekleding e.d. Lichtdoorlatend kunststof in diversen diktes,vormen en constructies voor natuurlijk daglicht.

Sitemap

Lichtstraat voor een perfect binnenklimaat

Lichtstraat

Is uw werkkamer erg donker? Zou u graag meer licht van buiten in de woonkamer willen? Of is uw energierekening te hoog? Een aanbouw of uitbouw kan er voor zorgen dat er minder daglicht in een kamer kan komen. Voor weinig natuurlijk lichtinval in uw woning of kantoor heeft Teka Plast de oplossing. Om dit effect te voorkomen wordt er in veel gevallen een zogenaamde lichtstraat geplaatst op het dak van de aanbouw. Een lichtstraat brengt namelijk extra licht in huis. Het is een systeem van ruiten in een frame dat ervoor zorgt dat er via de lichtstraat voldoende licht naar binnen kan komen. Dit zorgt voor een aangenamer leefklimaat. Een lichtstraat van Teka Plast biedt voor iedere donkere ruimte de oplossing.

Stijlvol wonen
 
Een aanbouw aan uw woning is prachtig. Helaas komt het voor dat het donkerder in huis wordt door een aanbouw. Een lichtstraat is een stijlvolle manier om meer lichtinval te creëren en uw ruimte groter te laten lijken.
 
Wat bieden wij?
 
Teka Plast is gespecialiseerd in het produceren en monteren van dak en gevelconstructies zoals een lichtstraat. Een lichtstraat monteren wij voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Daarbij hechten wij grote waarde aan:

  • Wensen van de klant
  • Kwaliteit
  • Service
  • Maatwerk
  • Tijdige aflevering
  • Correct eindresultaat
  • Het frame van een lichtstraat wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. Van strak tot klassiek of modern, de mogelijkheden zijn oneindig. Daarnaast is een ruime keuze aan beglazing. De lichtstraten kunnen goed isolerend worden uitgevoerd, door ventilatie kan er een perfect binnenklimaat worden gerealiseerd.
  • Advies

 
Overweegt u een lichtstraat te laten plaatsen door Teka Plast? Wij komen graag bij u langs voor deskundig advies. Een goede voorbereiding is namelijk van essentieel belang bij het monteren van een lichtstraat.
 
Hebt u een vraag over een nieuw te plaatsen lichtstraat of de renovatie van een bestaande lichtstraat? Neem dan telefonisch contact met ons op.
Wilt u meer informatie over de vele voordelen dat een lichtstraat biedt? Of wilt u een offerte? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Teka-Plas Alphen aan den Rijn.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Tekaplast - Albert Einsteinweg 21 - 2408 AP Alphen a/d Rijn - Tel: 0172-470878 - Fax: 0172-424349 Sitemap
Copyright Teka Plast - 2018 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl - Z-IM.nl