slideshow1 slideshow2 slideshow3 slideshow4

Lichtstraten specialist Teka Plast

Lichtstraten laat u aanleggen door Teka Plast

Zoekt u een specialist op het gebied van lichtstraten? Mede door meer dan 30 jaar ervaring en ontwikkeling van lichtstraten kan Teka Plast zich reeds een ware specialist noemen op het gebied van lichtstraten. Wilt u meer daglicht in uw woning zonder dat dit ten koste gaat van de isolatiewaarden, inbraak- en brandwering? Dan zijn lichtstraten de oplossing. Teka Plast produceert en monteert lichtdoorlatende constructies in kunststof en glas, waaronder lichtstraten. Wij maken lichtstraten geheel naar uw wens op maat en van de beste materialen. Onze jarenlange ervaring staat garant voor perfecte afwerking. Maak kennis met de eindeloze mogelijkheden en bekijk onze website.

Natuurlijk energie

Daglicht is een natuurlijk vorm van energie. Het is gratis en bespaart dus kosten op uw energie rekening. Wilt u daar ook zoveel mogelijk gebruik van maken? Creëer dan met lichtstraten een ruime mate daglicht. Door het dak (deels) te vervangen door glas, creëert u veel meer licht dat zelfs de verre plaatsen in de ruimte bereikt. Zelfs ‘s avonds zijn lichtstraten prachtig om naar te kijken. Vanaf de bank kunt u genieten van een prachtig donker heelal.

Kwaliteit lichtstraten

Wanneer u kiest voor lichtstraten van Teka Plast bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit door het gebruik van de beste materialen. De door Teka-Plast ontworpen lichtstraat profielen bestaan uit hoogwaardig aluminium 50st. Naast een zeer grote keuze in een aantal standaard profielen (op voorraad), ontwikkelen wij ook nieuw ontwikkelde profielen voor diverse projecten en bouwerijen, zodat een optimale uitstraling en waterdichte aansluiting op constructie wordt gerealiseerd. Wij werken niet met standaard producten en hebben voor ieder project maatwerk. Zo hebt u van lichtstraten een leven lang plezier.

Voordelen op een rij

Voor meer daglicht zijn lichtstraten de beste oplossing. Voordelen hiervan:
  • Meer licht
  • Uitstekende isolatie
  • Bescherming tegen ultraviolet licht
  • Maximale kwaliteit
  • Onderhoudsarm
  • Regen, brand en inbraakwerend

Passend

Iedere situatie is uniek. Is er geen standaard passend model? Dan zoeken wij lichtstraten die wel passen. Met onze ervaring zijn wij in staat voor bijna iedere situatie een passend product te ontwikkelen.

Wilt u graag lichtstraten maar weet u niet welke? Wij geven u graag advies.

Wenst u meer informatie te ontvangen over lichstraten, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Algemene verkoop voorwaarden

 

Klik hier voor meer info

 

belterug

Dugout te Alphen a/d Rijn
Dugout te Alphen a/d Rijn
Hier twee dugout\'s geplaatst met als beplati...
Carport te Woubrugge
Carport te Woubrugge
Hier een carport van 5 meter bij 12 meter.De ...
Lichtstraat met wolfseinden te Oosterhout.
Lichtstraat met wolfseinden te Oosterhout.
* Lichtstraat polycarbonaat massieve beglazin...


Tekaplast

Albert Einsteinweg 21
2408 AP Alphen a/d Rijn

Tel: 0172-470878
Fax: 0172-424349
info@tekaplast.com