slideshow1 slideshow2 slideshow3 slideshow4

Lichtkoepels en toebehoren

Lichtkoepels nodig? Neem contact op met Teka Plast!

Wilt u lichtkoepels laten plaatsen? En zoekt u daarvoor een geschikte partner? Zoek dan niet verder. Al meer dan 30 jaar staat Teka Plast garant voor duurzame en hoogwaardige lichtkoepels en toebehoren. Wij leveren, monteren en onderhouden lichtkoepels en zijn daarbij gericht op moderne productiemethoden. Een consequent kwaliteitsbeleid gericht op productverbetering en kwaliteit heeft ons een brede klantenkring gegeven. Wilt u meer weten over lichtkoepels? Bekijk dan onze site. Wij hopen u met onze site een idee te geven wat wij zoal aan lichtdoorlatende kunststof overkappingen in diversen maatvoeringen en vormgeving met tevredenheid van de klant hebben toegepast.

Voordelen lichtkoepels

Teka Plats levert al jaren lichtkoepels voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Onze lichtkoepels onderscheiden zich door:
  • Kwaliteit
  • Afwerking
  • Vormgeving
  • Montage
  • Inbraak en brandveilig systeem
Door optimaal gebruik van lichtkoepels wordt licht op energie bespaard. Zo gaat uw rekening omlaag.

Keuze

Wanneer uw lichtkoepels laat plaatsen door Teka Plast heeft u keuze uit verschillende soorten, vormen, afmetingen, materiaal en beglazing. Door het kiezen van de juiste soort kunt u optimaal genieten van meer licht binnen. Wij kunnen lichtkoepels snel en professioneel pl2aatsen.

Ruimtelijk effect

Door lichtkoepels wordt de woon en leefruimte gevuld met een grote hoeveelheid daglicht. Deze lichtinval via lichtkoepels zorgen dan ook voor een prachtig ruimtelijk effect. Zo kunt u elke dag genieten van een heerlijke woon of werkruimte zonder gebruik te maken van lampen. Creëer het gevoel van buiten bij u binnen en kies voor lichtkoepels.

Fraai en modern

Lichtkoepels van Teka Plast zijn een lust voor het oog. Zowel van binnen als van buiten zien deze er fraai en modern uit. Het product is uitermate verzorgd en goed afgewerkt. Wilt u lichtkoepels? Maar kunt u deze niet zelf monteren? Maak dan een afspraak met onze vakkundige monteurs. Wanneer wij de lichtkoepels monteren bent u verzekerd van kwaliteit.

Wenst u meer informatie te ontvangen over lichtkoepels, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Algemene verkoop voorwaarden

 

Klik hier voor meer info

 

belterug

Dugout te Alphen a/d Rijn
Dugout te Alphen a/d Rijn
Hier twee dugout\'s geplaatst met als beplati...
Carport te Woubrugge
Carport te Woubrugge
Hier een carport van 5 meter bij 12 meter.De ...
Lichtstraat met wolfseinden te Oosterhout.
Lichtstraat met wolfseinden te Oosterhout.
* Lichtstraat polycarbonaat massieve beglazin...


Tekaplast

Albert Einsteinweg 21
2408 AP Alphen a/d Rijn

Tel: 0172-470878
Fax: 0172-424349
info@tekaplast.com